Bérbeadás

A Fűzliget Lakó- és Üdülőparkban megvásárolt lakással Ön nem csak egy minőségi ingatlan tulajdonosa lesz, hanem egyben egy kiváló befektetési lehetőség birtokosa is.

A Fűzliget üzemeltető csapata egységes arculatot alakít ki a Fűzliget lakópark kiadáscélú lakásainak. Számos kapcsolódó szolgáltatást kínál, illetve a környéken elérhető attrakciók, szolgáltatásokhoz kedvezményrendszert dolgoz ki, ezzel is vonzóbbá téve a Fűzliget Lakó-és Üdülőparkot a vendégek számára.

 

Lakáskiadással kapcsolatos szolgáltatásaink

Hirdetés

A Fűzliget üzemeltető csapata vállalja, hogy egységes arculatot kialakítva hirdeti az online felületeken (booking.com, airbnb, stb.) lakását, törekedve a lehető legmagasabb kihasználtság elérésére.

Ki- és becsekkolás / takarítás

Kiadás célú lakások esetén üzemeltető csapatunk elvégzi a vendégeg fogadását, kulcsátadást, valamint az érkezéskor és távozáskor szükséges teendőket, mint például takarítás, ágyneműk mosása, stb.

Könyvelés

A kiadással járó könyvelési feladatok - IFA bevallás, KSH jelentések stb.- elvégzése.

Ingatlanmenedzsment

Az ingatlanmenedzsment szolgáltatás keretén belül az alábbiakat vállaljuk:

  • ügyfeleink értesítése a lakást érintő technikai, pénzügyi és egyéb, tájékoztatást igénylő eseményekről elektronikus formában,
  • mérőórák állásainak rögzítése, folyamatos követése,
  • legalább havonta egyszer személyesen ellátogatunk a lakásokba,
  • közműszolgáltatók előtti képviselet ellátása, hivatalos iratok teljes körű ügyintézése, a bejövő levelek és hivatalos értesítések összegyűjtése és továbbítása a tulajdonos vagy megbízott felé,
  • segítség a garanciális javítások érvényesítésében és lebonyolításába, a lakás esetleges karbantartási munkáinak megszervezése.
 

Befektetés

Kiváló hozam

Hozam az egész évben

A modern hűtés-fűtés rendszerrel ellátott lakások alacsony fenntartási költségekkel tarthatóak fenn a nyári szezonon túl minden évszakban.

Ingatlan management

Ingatlan management

A Fűzliget property management szolgáltatása a befektetésként vásárolt lakás bérbeadásától kezdve a folyamatos hasznosításig – pl. adminisztráció, takarítás - teljes körű segítséget nyújt a tulajdonosnak, kiemelkedő hozam garantálása mellett.

Kedvező fizetési konstrukciók

Kedvező fizetési konstrukciók

Több millió forintot nyerhet az, aki új építésű lakását már a projekt indulásakor megvásárolja. A Fűzliget elemzése szerint az építkezési fázisban folyamatos a drágulás, ennek mértéke a beruházás előrehaladtával pedig egyre csak gyorsul.

Megtakarítás

Megtakarítás

A beruházók által kínált kedvező fizetési konstrukciók szintén vonzó befektetési alternatívává teszik az új otthonokat, a használt ingatlannal ellentétben ugyanis az új lakásokat csupán elkészülésük után kell teljesen kifizetni.

Ajánlatkérés és hírlevél feliratkozás

+36 70 350 60 66   info(at)fuzliget(dot)hu

Együttműködő partnereink

 

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok.

Ajánlatkérés (0)