A Fűz Liget lakó- és üdülőpark a Balaton északi-keleti csücskében, Balatonfűzfőn található. Az egyedülállóan gyönyörű, Balaton parti vadregényes erdő, és védett nádas ölelésében két vitorlás kikötő között kerülnek kialakításra modern vízpartközeli panorámás otthonok.

Az épületek tervezése során fontos szempont volt, hogy minden lakásból egyformán élvezhető legyen a Balaton és az ősfás fűz liget gyönyörű látványa. A csendes, zöld, vízpart közeli környezet garantáltan a nyugalmat és kikapcsolódást fogja biztosítani minden lakás tulajdonos számára.

85 vízpart közeli,
panorámás otthon

A beruházás keretében, egy 11 500 nm területű vízparti telken 85 lakásos, a természetes környezetbe illeszkedő, hangulatos és családbarát lakópark kerül kialakításra.

A természetközeli, családias környezet, és a változatos lakáselrendezés, a terek optimális kihasználása nagy szerepet játszott már a tervezés szakaszában, így minden új otthont kereső vásárló megtalálhatja a számára kedvező lakást a Fűz Liget lakóparkban. A lakások kialakítása mind a szezonális használatot keresők, mind az új családi otthonra vágyók igényeit kielégíti.

Lakáskínálat

Válasszon 9 típusalaprajzunk közül

Nappali + 1 hálószoba

Földszinti 49 m2-es lakás, 13 m2 terasz

Nappali + 1 hálószoba

Emeleti 51 m2-es lakás, 18 m2 terasz

Stúdió lakás

Földszinti 33 m2-es lakás, 12 m2 terasz

Nappali + 1 hálószoba

Földszinti 60 m2-es lakás, 14 m2 terasz

Nappali + 1 hálószoba

Emeleti 51 m2-es lakás, 18 m2 terasz

Nappali + 2 hálószoba

Emeleti 65 m2-es lakás, 18 m2 terasz

Nappali + 3 hálószoba

Emeleti 87 m2-es lakás, 19 m2 terasz

Nappali + 2 hálószoba

Penthouse 83 m2-es lakás, 33 m2 terasz

Nappali + 1 hálószoba

Penthouse 55 m2-es lakás, 21 m2 terasz

Lakás és üdülés egy helyen

A hét különálló épületben a 33 nm-es stúdió lakásoktól a 87 nm-es 4 szobás otthonokig többféle lakástípus is megtalálható. A lakások mindegyike balatoni panorámával, a tóra néző kényelmes méretű erkéllyel illetve terasszal rendelkezik.

A lakások természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő hőszigeteléssel lesznek ellátva. Az egész éves használatot kényelmessé tevő fűtő és hűtő berendezések minden lakásban az alapfelszerelés részét képezik. A lakópark területén a parkolási lehetőség is megoldott, felszíni fedett és nyitott parkolók állnak az itt lakók rendelkezésére.

Korszerű műszaki tartalom

A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek, a modern gépészeti megoldások pedig az energiahatékony üzemeltetéshez járulnak hozzá. A hűtés-fűtés rendszer korszerű és költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva, az elektromos hálózat pedig napelem rendszerrel garantálja az alacsony fenntartási költségeket egész évben.

Minden otthon kulcsrakészen, prémium minőségben, magas műszaki tartalommal kerül értékesítésre.

Galéria

Miért éppen Balatonfűzfő?

Balatonfűzfő a Balaton ÉK-i csücskében található, dinamikusan fejlődő kisváros. Budapestről 1 órán belül elérhető település számos izgalmas adottsággal rendelkezik. A csendes, barátságos, rendezett és folyamatosan szépülő település kedvező természeti és épített adottságaival várja az itt élőket és az idelátogatókat. A Bakony hegyei felől érkező szelek, a mély és így a legtisztább vizű fűzfői öböl ideális helyszínt jelent a vízi sportok szerelmeseinek: az élénk vitorlás- és szörfélet, a gazdag horgász-zsákmányok tanúsítják ezt.

Ideális hely a pihenéshez

Pezsgő sportélete, a neves Balaton uszoda, a sportstadion labdarúgó, villanyfényes kosár- és teniszpályái messze környékről is vonzzák az aktív pihenésre vágyókat. Gyermekek és felnőttek számára is felejthetetlen élményt nyújt a Balatoni Bob pálya, valamint a Sherpa kalandpark.

Strand, Surf Beach

Horgász „tanya”

Éttermek, strandi büfék, fagylaltozó

Közért, zöldséges

Játszótér, parti sétány, sportpályák

Posta, közösségi ház

Ajánlatkérés

+36 70 350 60 66

Ajánlatkérés